Ramen Wassen

Bij glazenwasserij Kaspers altijd inclusief (kunststof) kozijnen!

Voordelig, netjes en vlot uw ramen laten wassen in Winschoten, Hoogezand, Stadskanaal, Veendam of elders in de provincie Groningen? Glazenwasserij Kaspers wast uw ramen altijd inclusief (kunststof) kozijnen! Ramen wassen doen wij al jarenlang voor zowel de zakelijke klant als de particulier en VVE. Bij het ramen wassen nemen onze glazenwassers ook altijd de kozijnen mee, want een schoon raam alleen vinden wij niet genoeg. Ook voor het behoud van Uw houtwerk of kunststof is het beter.

Onze glazenwassers kunnen het wassen van Uw ramen verzorgen op twee verschillende manieren;
-de traditionele manier, dat is zoals de meesten wel kennen op een ladder met een spons en raamwisser.
-met een tucker pole systeem, dan hebben onze glazenwassers een telescoop stok en met behulp van speciaal water  worden dan de ramen gewassen deze laatste word meestal door onze glazenwasser gebruikt op grotere hoogtes tot 18 meter. De grootste voordelen van deze manier van ramen wassen is dat na het wassen de ramen vanzelf geheel streeploos opdrogen.

Dus wilt U de ramen gewassen hebben van Uw woonhuis of Uw kantoor dan bent U bij glazenwasserij Kaspers aan het goede adres.

Qua afspraken over geschikte glasbewassing voor uw adres is er bij Glazenwasserij Kaspers veel mogelijk. Voor iedere situatie is er een geschikte oplossing!

Voor een vlotte prijsopgave betreffende het ramen wassen neemt u contact op via het  contactformulier of een belletje op 0597-416582

 

400   Ramen Wassen Winschoten, Veendam, Hoogezand | Glazenwasserij Kaspers