Kunststof Reinigen

voorkom aantasting laat Uw kunststof reinigen door onze glazenwasser

Ook het kunststof van Uw huis of (bedrijf) pand heeft onderhoud nodig. Door weersinvloeden en luchtvervuilingen word Uw kunststof aangetast waardoor de glans verdwijnt, op schaduw rijke plekken kan het groen van algen en mos zich ook gemakkelijk hechten, waardoor het aangezicht van Uw huis of pand niet zo mooi meer lijkt. Om dit te voorkomen kunnen onze glazenwassers het kuststof reinigen voor U zodat het er als nieuw uit blijft zien. Soms wanneer men te laat is met het schoonmaken komt er vaak een grijze waas en of zwarte strepen op het kunststof, in de meeste gevallen kunnen wij dit voor U herstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om door onze glazenwasser het kunststof in de was te laten zetten, dat geeft een langer behoud van het geheel omdat dan de weersinvloeden minder invloed hebben door de beschermlaag.

Wij raden U aan om het kunststof van Uw huis minimaal 1 keer per jaar te laten reinigen om het in goede conditie te houden.

Voor een prijsopgave kunt U het contact formulier invullen of bellen.

404

Wij zijn werkzaam in de gehele provincie groningen of het nu is voor het wassen van de ramen of het reinigen van Uw kunststof onze glazenwassers komen graag bij U om alles weer schoon te maken.