Glazenwasser in Winschoten, Veendam, Vlagtwedde en de regio

Glazenwasserij Kaspers – streeploze bewassing, kozijnen altijd meegenomen!

Op het gebied van professionele glasbewassing levert Glazenwasserij Kaspers in de regio Oost-Groningen de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Streeploos gewassen, vlot geleverd. Glazenwasserij Kaspers werkt zowel éénmalig als op basis van herhaling. Afhankelijk van uw wens en situatie kunnen hierover altijd duidelijke afspraken gemaakt worden. Nette glasbewassing gaat hand in hand met keurige kozijnen, schone daktrims en boeidelen waarbij de verf uitstekend uit de verf komt. In de regio Groningen werken wij voornamelijk aan de oostzijde van provincie. Een glazenwasser in Winschoten, Veendam, Stadskanaal of de regio Blijham en Vlagtwedde? We nemen u het werk graag uit handen!

Prijs Glazenwasser in Winschoten – Glazenwasserij Kaspers informeert u graag!

De prijs van glasbewassing, het reinigen van houten en/of kunststof delen en aanvullende reinigingswerkzaamheden in en om uw woning is afhankelijk van de omvang en intensiteit van de werkzaamheden. We kunnen u daarom niet één uniforme internetprijs bieden, maar staan u graag te woord voor het geven van passend advies voor de situatie. Direct uw prijs weten? Vul het formulier bovenin de pagina in, of bel 06-25020403

Maatwerk op het gebied van reiniging

Naast professionele glasbewassing is Glazenwasserij Kaspers ook in de gelegenheid grotere en/of incidentele klussen aan te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan het nauwkeurig zonnepanelen laten reinigen in Groningen, het reinigen van relatief grote oppervlaktes zoals loodswanden en schepen, maar ook professionele reiniging van aanslag op gevels, bedrijfspanden en agrarische apparatuur. Voor aanvullende en meer gedetailleerde informatie over maatwerk schoonmaak verwijzen wij u graag naar Schoonmaakbedrijf Kaspers.

glazenwasser in Winschoten - Glazenwasserij Kaspers